Şehpa Hakkında

2005 yılında faaliyetlerine başlayan ŞEHPA EV GEREÇLERİ alım-satım politikasından edindiği olumlu tecrübeyle kısa sürede yatırımlarını tamamlamış ve İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde kurduğu fabrikasında MİRAS ve DERİNCE markaları altında Ütü masası, Çamaşır kurutmalığı, Kamp & Katlanır Sandalye ve Pazar arabası üretimine başlamıştır.
Kalite anlayışını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak üretim yapan ŞEHPA Türkiye’nin 7 bölgesinin tamamına satışı bulunmaktadır. Ayrıca Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Avrupa bölgelerinde aktif olarak ihracat yapmaktadır.
ŞEHPA planlamış olduğu orta ve uzun vadeli planlarla hedeflerine adım adım ulaşmaktadır. İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesinde kurduğu fabrikasında yüksek teknolojiye sahip makinalarıyla kalitesinde ödün vermeden bize duyulan güven duygusunu daha yükseklere taşıma amacıyla üretimine devam etmektedir.
ŞEHPA uzun yıllara dayanan satış ve üretim tecrübesine sizlerden aldığı destek ile nesiller boyu taleplerinizi göz önünde bulundurarak hizmet vermeyi hedeflemektedir. 

Misyonumuz

Tüketici beklentilerinin ve kalite algısının çok hızlı değiştiği günümüzde, bu değişime paralel olarak kendimizi ve ürün gamımızı sürekli geliştirmeyi ve markamıza duyulan güvene her anlamda layık olmayı görev edindik.

Vizyonumuz

Değişim ve gelişimin sınırsız olduğuna inanıyoruz. Yenilenen ve değişen teknolojileri takip ediyor, günümüzü yaşarken geleceği planlıyoruz. Herkes için daha mutlu ve verimli bir gelecek bizce kaçınılmaz.

Kalite Politikamız

Uzun vadede müşterinin tatmin olmasını, başarmayı, kendi personeli ve toplum için avantajlar elde etmeyi amaçlayan, kalite üzerine yoğunlaşmış ve tüm personelin katılımına dayanan bir kalite politikası anlayışı benimsemekteyiz.
Biçimsel şemalara, toplantılara, sloganlara dayanan geleneksel kalite anlayışı yerine bir yaşam tarzı, bir çalışma biçimi olarak kalite yönetim anlayışını kabul etmekteyiz. Kaliteyi dünya pazarında rekabet edebilme ve başarılı olabilmede temel koşul olarak benimsiyor ve kontrol kavramından kalite kontrole ve bunun tüm organizasyona yansıması olarak kalite yönetimi kavramına ulaşmayı hedefliyoruz.